Lichtplan appartement Rotterdam Blijdorp

Lichtplan keuken Rotterdam - Wever en Ducre en The Lamp Lab lampen boven keukeneiland en voor hoge keukenkasten - lichtplan appartement Rotterdam voorbeeld - lichtadvies en lichtontwerp Rotterdam

Project: licht- en armaturenplan voor appartement in Rotterdam Blijdorp

Type woning: appartement

Woonstijl: modern

Ontwerp en levering: 2023

Aansturing: analoge en smart bediening door middel van Philips Hue

Voor onze opdrachtgever, die zijn nieuwe appartement in Rotterdam Blijdorp volledig liet verbouwen, hebben wij met plezier het lichtplan ontworpen. De opdrachtgever zocht niet alleen naar functioneel en sfeervol licht, maar ook naar begeleiding en ontzorging tijdens het verbouwingsproces.

Naast het ontwerpen van het lichtplan, hebben we de coördinatie met de installateur op ons genomen, waardoor de opdrachtgever zich kon focussen op de rest van de verbouwing. Het resultaat is sfeervolle en doordachte verlichting die naadloos aansluit bij de stijl en behoeften van de bewoner.

De basisverlichting is een combinatie van inbouw- en opbouwarmaturen van Wever & Ducré, aangevuld met leuke en sfeervolle lampen van Nordlux en Ferm Living. De twee wandlampen van Tooy boven het bad zijn een unieke toevoeging in de slaapkamer.

Het resultaat

Sfeervolle verlichting die naadloos aansluit bij de stijl en behoeften van de bewoner

Reactie opdrachtgever

"Bij het inrichten van een huis kwamen nogal wat vragen op mij af. Tatiana heeft mij ongelofelijk goed geholpen in het uitdenken van verlichting door het gehele huis heen. Naast stijladvies van de juiste armaturen heeft ze ook meegedacht in het type verlichting, de schakeling van de verlichting en het uiteindelijk bestellen van de verlichting. Ook via leveranciers die ik niet ken(de). Echt een aanrader als je een nieuw huis hebt of gaat verbouwen."

- Bart, Rotterdam

Bekijk alle lichtplan projecten