Je bent echt niet de enige die na het inrichten van je huis nog lang met verhuispeertjes aan het plafond blijft zitten. Ik snap het, het is ook lastig om een lamp te kiezen. Lampen zijn zo divers en het aanbod is enorm. Geen interieur komt tot leven zonder de juiste verlichting. Daar heb je hulp bij nodig.

Liefde voor design

8 jaar geleden begonnen we met het opknappen van tweedehands items naar unieke industriële lampen onder de naam Taatmaakt. Vintage katrollen, koeiendrinkbakken en gehaktmolens (ja echt) kregen een nieuw leven door er lampen van te maken. De liefde voor design en kennis van verlichting groeide en heeft ervoor gezorgd dat we nu moderne en professionele lampen op maat maken.

Van verlichting gaat ons hart helemaal open. We houden van de impact die verlichting heeft op een ruimte, we houden van design en mensen blij maken met onze kennis over licht, Je kunt ons wakker maken voor het bedenken van een lichtplan met bijpassende lampen.


Welke verlichting heb je nodig?

Door het vele aanbod aan lampen snappen we dat je het licht niet meer ziet. Wat past er goed boven een ronde eettafel, een kookeiland of een vide? Hoe zit het met lichtkleur, dimbaarheid, CRI en al die technische termen? Waar vind je een lamp die lang genoeg is voor een vide of hoog plafond? Wij weten wat mooi staat en helpen graag bij de juiste keuze.

Wil je antwoorden op al deze vragen of heb je een andere brandende vraag? Je mag ons bellen, appen, videobellen, langskomen om samen de beste lamp voor jou te vinden.

"Het mooiste moment is wanneer je met de juiste verlichting een heel ander huis creëert"

Altijd de juiste lamp

Bij The Lamp Lab vind je altijd de juiste lamp. Je stelt 'm namelijk zelf samen. Kies je favoriete ontwerp en mix de vele opties in kleur en stijl. Met The Lamp Lab bepaal je zelf de look van je nieuwe lamp. Als je nieuwe lamp er een van ons wordt, maken we 'm voor je op maat. Samen bepalen we de beste materialen, kleuren en lengte voor je ruimte.

Onze lampen zijn dimbaar, van hoge kwaliteit en we maken ze in de lengte en kleur die je wilt. Verbind de lampen met je smartsysteem en match de stijl met je huis. Zo heb je een unieke lamp die past bij jouw situatie en ruimte.

We denken de hele dag in lampen en denken ook graag met jou mee.

Nick en Tatiana

Neem contact op
Lampen advies kleur

Klanten over ons

★★★★★

"Bij ons hangen de prachtige lampen van Tatiana. De lampen zijn stuk voor stuk eyecatchers. Iedereen die hier binnenkomt merkt direct de magie ervan. We zijn er super blij mee, maar het proces zelf was misschien nog wel leuker. Samen konden we elk detail van de lamp bepalen. Met al haar kennis en enthousiasme hebben we nu het mooiste resultaat. Tatiana heeft met ons een fan erbij!"

- Ruth, Rotterdam

★★★★★

"We zijn erg blij met onze videlampen. Fijn dat je de lampen helemaal zelf kan samenstellen naar grootte en kleurenwens. De lamp brengt de vide en woonkamer bij elkaar. Erg fijn dat je de lamp kan dimmen en de sfeer dus kan bepalen."

- Ilse, Schiedam

★★★★★

"Deze prachtige originele en speelse lamp past helemaal bij ons huis. Hij verbindt de keuken en de vide heel mooi met elkaar en maakt het huis daardoor helemaal af. Eigenlijk is er geen andere lamp meer nodig in zowel de keuken als de vide. Door de dimmer die in de lamp zit, is de sfeer in de avond makkelijk aan te passen. Echt een eyecatcher! Mega blij mee!"

- Suzanne, Krimpen a/d Lek

★★★★★

"Toen wij in een oude touwfabriek gingen wonen, wisten we dat er een element van touw terug moest komen. Op Instagram zag ik de mooie lampen van The Lamp Lab. Nick en Tatiana dachten mee in het ontwerp, super fijn en ze zijn zo enthousiast! Doordoor hebben we nu een echt statement. Iedereen die binnenkomt kijk meteen naar de mooie lampen die de ruimte helemaal afmaken!"

- Jolanda, Oudewater

★★★★★

"Een lamp met karakter, dat is wat wij zochten in ons huis. Na overleg over het aantal meters, de afwerking en de plaatsing van de lamp in huis waren we in blijde verwachting van onze lamp! De lamp werd vlot geleverd en heeft een mooie plek in de slaapkamer gekregen. Nog steeds blij dat we voor The Lamp Lab gekozen hebben. Het is een eye catcher en sluit perfect aan bij onze stijl!"

- Rachel, Antwerpen

★★★★★

"Ik ben zo onwijs blij met de lamp van The Lamp Lab! Hij is zo stoer en uniek en blijft een eye catcher. Ik krijg er veel vragen over. Naast de toffe lampen is de eigenares een super lief mens en krijg je snel antwoord. Ook denkt ze mee en krijg je advies over de lengte. Aanrader dus!"

- Arja, Veenendaal

Onze favorieten