Wist je dat we ook een compleet lichtplan voor je woning kunnen maken? Je kunt bij ons terecht voor een lichtplan op maat, waarbij we een plattegrond met lichtpunten en armaturen (lampen) ontwerpen, afgestemd op jouw woning en interieur. We maken gebruik van merken die passen bij jouw stijl en budget en helpen je van begin tot eind met de verlichting van jouw woning.

Liever zelf met je lichtplan aan de slag, maar wil je toch tips van een specialist? Dan past een brainstorm wellicht bij jou. Lees hieronder hoe we je kunnen helpen.

Neem contact op

Compleet lichtplan laten maken

Lichtplan tekening laten maken Rotterdam lichtplan ontwerp nieuwbouw lichtplan opstellen verbouwing

Haal het beste uit je woning met een compleet lichtplan

Heb je een nieuwe woning, ga je verbouwen, of ‘klopt’ het licht niet in je huidige woning? Vind je verlichting lastig, maar wil je wel het beste resultaat? Geen zin om je te verdiepen in lichtkleur, lumen, dimbaarheid, inbouwdiepte en centraaldozen? Of vooral geen idee welke lamp waar moet komen? Met een compleet lichtplan doen wij dat voor je.

We maken het lichtplan helemaal naar jouw wensen. We zijn bekend met vele merken voor een lichtontwerp in elk budget. We werken creatief en objectief. We weten hoe je sfeer kunt maken, design statements af te wisselen met rust, hoeveel licht er nodig is en hoe te werken met contrast tussen licht en donker. We ontwerpen een sfeervol én functioneel lichtplan waarin jij je thuis voelt. Zo krijg je een lichtplan dat jouw woonkamer, keuken en badkamer écht tot zijn recht laat komen.

Doel van het lichtplan is om jou helemaal te ontzorgen

Het lichtplan bestaat uit verschillende onderdelen. We komen bij je langs en inventariseren je wensen, stijl, indeling van de woning, budget en technische mogelijkheden. Op basis hiervan ontwerpen we een plattegrond met alle lichtpunten, armaturen, maatvoering en specificaties. Je weet precies welke lamp waar komt, met welke lichtbron, inclusief linkjes van de producten en installatietekening voor de installateur. Wil je de lampen smart bedienen? Ook daar houden we rekening mee.

Je krijgt een lichtontwerp dat je direct kunt toepassen. We zijn beschikbaar voor alle vragen van jou of de installateur vanaf het begin tot en met het laatste lampje dat hangt.Een compleet lichtplan is wat voor jou als

Je gaat verbouwen, restylen of verhuizen en begeleiding zoekt van begin tot eind

Je niet goed weet hoeveel licht en welke lampen je eigenlijk nodig hebt

Je twijfelt waar de lichtpunten moeten komen en hoe je dit overdraagt aan de installateur

Je wilt dat je interieur goed tot zijn recht komt met het juiste licht

Met een compleet lichtplan krijg je

Een 2D plattegrond van één verdieping met daarop alle ingetekende lichtpunten

Een overzicht van de ruimte met voorgestelde armaturen per lichtpunt inclusief afbeeldingen

Moodboard met voorbeelden voor een goede sfeerimpressie

Een overzicht van alle lampen met specificaties, lichtbronnen en benodigdheden, inclusief linkjes

Een 2D plattegrond met maatvoering, direct bruikbaar voor de aannemer of installateur

Het plan lichten we persoonlijk toe en krijg je digitaal en op papier in een presentatie.

Prijs: 775,-

Neem contact op
Licht en elektraplan luchtplaan tekening maatvoering nieuwbouwwoning appartement

Lichtplan brainstorm

Samen maken we een schetsmatig lichtontwerp van jouw woning

Ga je liever zelf met het lichtplan aan de slag, maar wil je wél een specialist die met je meedenkt? Dan past een brainstormsessie misschien goed bij jou.

Tijdens een brainstorm mag je 2,5 uur lang al je vragen stellen. We lopen door de woning, fysiek of op papier, en bespreken verschillende opties voor jouw situatie.

We zoeken naar merken en armaturen die passen bij je stijl en adviseren je waar op te letten bij aanschaf en installatie van de producten. Je krijgt tips voor het (smart) dimmen en de positie van de lichtpunten.

Samen stellen we tijdens de brainstorm schetsmatig een plan op. Na de brainstorm kun je vol tips en ideeën zelf aan de slag met de verlichting in jouw woning.

Een lichtplan brainstorm is wat voor jou als

Je creatief bent en het leuk vindt om zelf het lichtplan uit te werken

Je het leuk vindt om te leren hoe een goed lichtplan is opgebouwd en technische tips te krijgen van een specialist

Je het niet erg vindt om de maatvoering en specificaties van lichtpunten zelf aan te leveren bij een installateur

Je klaar bent voor heel wat tips en inspiratie

Lichtplan brainstorm voorbeeld indeling verdeling lampen woning
Lichtplan brainstorm lichtadvies Rotterdam

Met een lichtplan brainstorm krijg je

Alle tijd om je vragen te stellen aan een specialist

Advies over de juiste maatvoering van de lichtpunten

Creatieve oplossingen, tips en inspiratie van verschillende merken en armaturen

Een schetsmatig lichtontwerp van jouw woning

Prijs: 295,-

Neem contact op

De mooiste lichtmerken

Met een uitgebreid netwerk van ontwerpers en producenten, in zowel binnen- als buitenland, maken we voor jouw lichtplan gebruik van de mooiste armaturen. Naast onze maatwerk lampen, werken we samen met merken als:

Wever & Ducré - Tooy - Nova Luce - Nordlux - Flos - Foscarini - Umage - Moooi - Rollo Studio - Lodes - Seletti - Georges

Klanten over onze lichtplannen

★★★★★

"Dankjewel Tatiana. De lampen zijn zo supermooi! Zo blij mee. Ik weet niet wat ik zonder jou zou gedaan hebben!"

- Suzanne, Rotterdam

★★★★★

"The Lamp Lab is uniek. We kwamen er min of meer bij toeval. We hadden al wat ideeën en uitstekend advies volgde of de lampen wel echt geschikt waren voor ons doel, met aanvullend zeer smaakvolle adviezen voor ons lichtplan. De aanschaf van de lampen via Tatiana verliep zeer prettig en de follow up was geweldig. Geen moeite was te veel om het hele proces goed te laten lopen. Nog nooit meegemaakt! Hartelijk dank!!!"

- Ferry en Anne, Zoetermeer

★★★★★

"Ik heb een volledig 'lichtplan' laten maken bij The Lamp Lab. Heel erg blij met de totale ervaring.

Bij het inrichten van een huis kwamen nogal wat vragen op mij af. Tatiana heeft mij ongelofelijk goed geholpen in het uitdenken van verlichting door het gehele huis heen. Naast stijladvies van de juiste armaturen heeft ze ook meegedacht in het type verlichting, de schakeling van de verlichting en het uiteindelijk bestellen van de verlichting. Ook via leveranciers die ik niet ken(de). Echt een aanrader als je een nieuw huis hebt of gaat verbouwen.

Heel blij mee, ik had dit zelf nooit kunnen verzinnen."

- Bart, Rotterdam