Lichtplan woonhuis Rotterdam Overschie

Project: licht- en armaturenplan voor woonhuis in Rotterdam Overschie

Type woning: woonhuis, 3 verdiepingen

Woonstijl: eclectisch

Ontwerp en levering: 2023

Aansturing: analoge en smart bediening door middel van Homey en Philips Hue

Licht- en armaturenplan voor woning in Rotterdam. In Rotterdam Overschie hebben we voor een sfeervolle woning een compleet lichtplan ontworpen. De wens van de opdrachtgevers was om sfeer te brengen in hun nieuwbouwhuis, waarbij het eclectische en kleurrijke interieur mooi werd uitgelicht. Tevens de wens om alle verlichting op de begane grond smart te bedienen.

We kozen voor een mix van bijzondere eyecatchers in combinatie met subtiele armaturen om het interieur te laten stralen. Overal is gekozen voor hoogwaardige led lichtbronnen om de kleuren en materialen goed uit te lichten.

Het resultaat

Lichtplan als finishing touch voor een kleurrijk interieur

Reactie opdrachtgever

"We zijn zó blij met ons nieuwe huis en dat komt - en dat is écht zo - met name door de verlichting en prachtige lampen! Het was echt het beste idee ooit om jou in te schakelen. Je bent super kundig, echt een vakvrouw. Je enthousiasme heeft aanstekelijk gewerkt, nooit gedacht dat we ook zo enthousiast zouden kunnen zijn over lampen, haha. En veel dank ook voor het vele appen, dat je altijd en supersnel reageerde is zeer waardevol."

- Jaap en Erika, Rotterdam

Bekijk alle lichtplan projecten