Lichtplan woonhuis Rotterdam Zuid

Lichtplan zithoek woonkamer - lamp naast TV - railverlichting spots bij boucle stoel en Arte behang. Design verlichting lichtplan laten maken Rotterdam

Project: licht- en armaturenplan voor woonhuis in Rotterdam Zuid

Type woning: woonhuis, 3 verdiepingen

Woonstijl: modern, hotel chique

Ontwerp en levering: 2023

Aansturing: handmatige en smart bediening door middel van Jung Smart Home systeem

Lichtplan en armaturenplan voor woning in Rotterdam. In Rotterdam Zuid hebben we voor een sfeervolle nieuwbouwwoning een compleet lichtplan ontworpen. Het lichtplan is afgestemd op de speelse indeling van de keuken, aangevuld met spots en wandlampen bij het Arte designbehang.

Als basisverlichting is gekozen voor armaturen van Wever & Ducré, aangevuld met met maatwerk hanglampen en speelse sfeerlampen van Nordlux en IKEA. De armaturen zijn zorgvuldig geplaatst op plafond-, oog- en vloerhoogte, zodat de ruimte zowel functioneel als sfeervol wordt uitgelicht. Zo kunnen de bewoners overdag alles functioneel verlichten, maar 's avonds juist gezellige hoekjes maken met dimbare armaturen en sfeerlampen in de de zithoek.

Het resultaat

Sfeervol en functioneel licht - voor elk moment een andere sfeer

Reactie opdrachtgever

"We zijn verhuisd van een appartement naar een nieuwbouwwoning en het was super fijn dat er in de voorbereiding van de bouw al meegedacht is waar er uiteindelijk verlichting moest komen. Door het lichtplan helemaal op ons huis af te stemmen hebben we nu de mogelijkheid om zowel functionele als super sfeervolle verlichting aan te zetten. Met jouw enthousiasme en fijne contact was het voor ons heel makkelijk keuzes te maken in welke lampen te kiezen, met als echte eyecatcher de maatwerk lamp van jullie boven de eettafel!"

- Merel en Maurice, Rotterdam

Bekijk alle lichtplan projecten